BEHANDELINGEN

Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out

BEHANDELINGEN

Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out

www.madame-me.be

HAIRSTYLING

Bij Madame-Me kan je terecht voor prachtige opsteekkapsels of voor een brushing.  Wil je een oogstrelend kapsel voor een speciale gelegenheid? Voor jezelf of je dochtertje? Kom dan zeker langs voor een geslaagde hairstyling.  Als gediplomeerd hairstylist volg ik regelmatig opleidingen en ben ik op de hoogte van de allernieuwste trends in opsteekkapsels.

www.madame-me.be

GELAATSVERZORGING

Voor een ontspannende gezichtsbehandeling ben je hier aan het juiste adres : gezichtsbehandelingen, make-up, gelaatsmaskers, peeling, oogverzorging, … Ik maak steeds gebruik van anti-allergische producten.  Bij nieuwe klanten starten steeds we met een intake gesprek en huidanalyse voor een verzorging op maat.

www.madame-me.be

MAKE-UP

Heb je een avondje uit gepland, ga je naar een feest of wil je bruidsmake-up?  Wil je professionele mooie dag make-up of avond make-up?  Voor make-up gebruik ik steeds de minerale producten van BellaPierre cosmetics.  Dit zijn allemaal gezonde producten die de huid intens voeden en de porieën niet doen verstoppen.

www.madame-me.be

ONTHARINGEN

Ontharingen zijn vooral populair tijdens de zomer wanneer armen en benen minder bedekt zijn.  Geniet van een gladde huid en voel je vrij en zelfverzekerd!

www.madame-me.be

VOETVERZORGING

Onze voeten krijgen het soms zwaar te verduren.  Daarom zijn goed verzorgde voeten belangrijk en is een cosmetische pedicure op regelmatige basis zeker geen overbodige luxe.  Ook kan je terecht voor een spa pedicure. De behandeling wordt afgesloten met een mooi kleurtje en een korte voetmassage. Contacteer Madame-Me voor mooi verzorgde voeten.

madame-me.be

HANDVERZORGING

Je handen zijn als een visitekaartje. Daarom zijn mooi verzorgde en zachte handen uiterst belangrijk. Een handverzorging is dan ook een noodzaak.  Ook als hydraterende verzorging. Steeds in combinatie met een korte handmassage en indien gewenst met een mooie nagellak. Want je handen verdienen het om er mooi en verzorgd uit te zien!

 

Annelies Jansens

Draaiboom 78

2360 Oud-Turnhout

www.madame-me.be

0494 / 19 23 50

info@madame-me.be

www.madame-me.be

Annelies Jansens

Draaiboom 78

2360 Oud-Turnhout

0494 / 19 23 50

info@madame-me.be

www.madame-me.be

Annelies Jansens

Draaiboom 78

2360 Oud-Turnhout

0494 / 19 23 50

info@madame-me.be